Megváltás volt a kislánynak a halál

Brutális pótapa: halálra kínozta négy éves lányát

Három év szenvedés után meghalt az a Vrancea megyei Cîmpuri településen élő négy éves kislány, akit nevelőapja hét hónapos korától ütlegelt.

2010.11.05 15:29manna.ro

A négy éves kislány, Georgiana édesanyja elvált gyermeke apjától, és összeköltözött a 36 éves Ion Neaguval. A férfi ragaszkodott hozzá, hogy az anya és kislánya hozzáköltözzön, de mint kiderült, csak azért, hogy hozzáférjen a nő 400 lejes nyugdíjához.

A kis Georgiana már nem szenved többet (Fotó: Click)


A pénz azonban nem volt elég ahhoz, hogy a nevelőapát ne sértse más gyereke, ezért a kis Georgianát a szomszédok szerint rendszeresen verte. "Bottal verte a kislányt. Engem is elvert, amikor a védelmére keltem" - magyarázta a 48 éves szomszédnő, Dionisia Fuică.

A vérszerinti apát, a 33 éves Viorel Ciobotarut távol tartották a kicsitől. "A volt feleségem nem hagyta egyáltalán, hogy lássam. Azt hallottam, hogy élettársa a kályhára tapasztotta Georgiana kezeit, így büntette" - mondta.

Az anya elmondta, azért nem láthatta Viorel Ciobotaru lányát, mert élettársa azzal fenyegette meg, hogy megöli a kislányt, ha a találkozik vele és a kicsivel.

"Vasárnap azon húzta fel magát, hogy a kislány nem tudott felállni egy székről. Fájt a lába attól a veréstől, melyet Iontól kapott. Mindig azt mondogatta, hogy megöli, amiért mástól van", mondta az anya.

A férfit különösen kegyetlen emberölés gyanújával 29 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.