Papadimitriu Athina 12 évig bírta...

Kilenc hónapos terhesen is bántotta párja a magyar sztárt

Elszomorító titkokról vallott a népszerű színésznő - Papadimitriu Athina férje betegesen féltékeny volt, és bántotta is őt, ennek ellenére 12 évig maradt...

2010.10.25 06:29Fotó: tv2.hu - athina.info.hu

Elhagyta első férjét, Trokán Pétert egy másik férfiért Papadimitriu Athina - A színésznő Hajdú Péter műsorában vallotta be, milyen megpróbáltatások következtek az életében, amikor Gábort választotta.

Még két lányát is az édesapjuknál hagyta, ő azonban elköltözött. Mint a Frizbiben elmondta: azért nem hozta magával a gyerekeket, mert azon az alapon, hogy ő az anyjuk, nem szakíthatja el őket az apjuktől és az iskolájuktól, barátaiktól. De azt sem mondja, hogy jó anya volt, vallotta be Hajdú Péternek - adta hírül a stop.hu.

Fotó: athina.info.hu

A Frizbiben Athina beszélt arról, hogy a párja betegesen féltékeny volt. Már nem egészséges módon. Végül 12 év után a színésznő megelégelte a megaláztatást. Korábban senkinek sem mert mesélni arról, hogy új párja mellett szenved - írja a stop.hu.

A férfi fogva tartotta, volt, hogy bántotta, nem tudja, hányszor. Megtörtént, hogy a barátnőivel sem mehetett el sehová. Athina ma úgy gondolja: elég, ha az embert egyszer megütik, rohanni kell! Ő azonban 9 hónapos terhesen is hitt, szerette a férjét, és nem tudja, miért maradt - írja a stop.hu.

Végül megtette a nagy lépést, amikor már Gábor azt kérte tőle, válasszon a színház és ő közte. Papadimitriu Athina elárulta, szerinte országos szinten gond van a férfiakkal, de a nőkkel is.

Mint mondja, úgy véli, a férfiak elvesztették azt az uralmukat a nő felett, hogy az tőlük függjön. Elférfiatlanodtak és nem tisztelik a nőket. Most senkire sem kíváncsi, de nem mondja azt, hogy soha. Legkisebb lányának meg kellett születnie, ebben hisz, ezért megérte a szenvedés legutóbbi kapcsolatában. Így Athinának van három egészséges gyermeke - adta hírül a stop.hu.

Tudjon meg többet Athina életrajzi könyvéről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.