Állat az ételben az államfő fogadásán...

Képpel - Vérciki: giliszta a salátában a Kremlben!

Hívatlan vendégként egy földigiliszta is megjelent a Kremlben a Christian Wulff német államfő tiszteletére adott fogadáson.

2010.10.14 17:29MTI

A Kreml Nagy Palotájának Sándor-termében rendezett fogadáson történtekről Dmitrij Zelenyin permi kormányzó számolt be blogjában fényképpel.

Mintegy tréfálkozva azt írta, hogy a giliszta élt, és bizonyára azt volt hivatott alátámasztani, hogy a saláta nagyon friss, és vegyszerek felhasználása nélküli biotermék.

Fotó: Twitter

A bejegyzés nagyon gyorsan eltűnt a blogból, de addigra már felfigyelt rá Anatolij Artamonov kalugai kormányzó, aki szintén ott volt a fogadáson. Artamonov a Twitteren miniblogjában hangsúlyozta, hogy az ő tányérján semmiféle élőlény nem volt.

Az elnöki adminisztráció egy illetékese a Moszkovszkij Komszomolec című lap kérdésére elmondta, hogy sem a fogadáson, sem utána senki nem panaszkodott, s Zelenyin kormányzó sem szólt senkinek, így a blogjában közöltek az ő lelkén száradnak.

Mivel azonban az incidens közismertté vált, hamarosan kivizsgálják a történteket.

Csütörtökön már azt közölte az elnöki adminisztráció illetékes osztálya, hogy a dolog teljesen abszurd voltától függetlenül alaposan megvizsgálják a salátakészítés teljes technológiai láncát. A nyilatkozó hozzátette:

"A Kremlben gyakran vannak fogadások. A fogadásokon és a munkatársak kantinjaiban felszolgált ételek minőségére vonatkozó előírások aprólékosan részletesek. Kétlem, hogy ebbe a rendszerbe hiba csúszhatott".

Belebukott a kínos zakóba a Sevilla edzője

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.