"A válás óta Károly nem ugyanaz a bohém férfi"

Gesztesi 20 évvel ifjabb kedvese csak kamu?

A népszerű színész húszéves fiával együtt jár partikra, és állítása szerint egy húsz évvel fiatalabb hölgy is van az életében. Kollégái szerint azonban ilyesmiről nem lehet szó.

2010.10.12 09:29Fotó: tv2 - kiskegyed

Nemrég hírt adott róla az egyik napilap: Gesztesi Károlynak új kedvese van, méghozzá egy nála húsz évvel fiatalabb hölgy. Nem sokkal később a színész megszólalt, ígérve, hogy hamarosan mindenki megismerheti majd a szerelmét. A hölgyet eddig még senki sem látta - Gesztesit azonban igen, amint nagyfiával "habzsolja az életet". Több szórakozóhelyen is együtt jelentek meg, bulizni járnak. Gesztesi azt sem titkolta: együtt csajoznak - írja a Kiskegyed.

Fotó: Kiskegyed

A Jóban Rosszban egyik szereplője szerint azonban nem valószínű, hogy létezik a titokzatos kedves - annak alapján legalábbis, hogy a színész Liptai Claudia miatt még mindig sokszor szomorú. Ha valami újabb "balhé" van volt neje körül, szemmel láthatóan szenved. Rosszkedvű, és alig lehet hozzá szólni. A válás óta Károly nem az a bohém, önfeledt férfi, aki volt. Az "élet habzsolása" valószínűleg csak a külvilágnak szól - vélekedett a Kiskegyedben a kolléga.

A színész válása után felbukkant állítólagos második szerelmét sem látta senki, csupán hallomásból ismerték. Ez a kapcsolat véget ért. Ha Gesztesi most valóban megmutatná a nyilvánosságnak a kedvesét, valószínűleg csak azzal oszlatná el a kételyeket - írja a Kiskegyed.

Az is jó kérdés, Gesztesi második felesége, Niki mit szól az új kedveshez, hiszen ők most egy házban élnek. A sztár egyébként ragaszkodik ahhoz, hogy mindenkori párja fogadja el, ő a volt feleségei és gyermekei közelében szeret élni - adta hírül a Kiskegyed.

Liptai és Gesztesi együtt távozott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.