Meg se próbálta újraéleszteni a kicsiket!

Kegyetlen anya - Két gyereke meghalt, mert szekrényben nyomorgatta őket

A család egyik barátja talált rá a két indianapolis-i kisgyermek holttestére, amikor az édesanya furcsa viselkedése felkeltette a figyelmét.

2010.09.23 10:20ma.hu

Egy két négyzetméteres szekrényben nyomorgott a 28 éves édesanya, Edyan Farah öt gyermeke - állítása szerint azért zárta be őket, mert el kellett mennie otthonról. Csakhogy jó szorosan a szekrény elé nyomott egy ágyat is, nehogy véletlen kijöhessenek.

Edyan Farah, a kegyetlen anya - Fotó: AP/Indystar

Ketten a kicsik közül, egy ötéves lány és egy hároméves kisfiú belehalt anyja nemtörődömségébe.

Amikor az anya hazaérkezett, felfedezte a tragédiát, de nem hívott segítséget, és saját bevallása szerint nem próbálta meg újraéleszteni a gyerekeket...

Mivel Farah nem akart beengedni senkit az otthonukba, a család egyik ismerőse elkezdett gyanakodni: valami nincs rendben. Felhívta az asszony nagybátyját, hogy nézzen utána a dolognak.

A rokonnak sikerült bejutnia a házba, ahol a horror várta: a két kisgyerek mozdulatlanul feküdt. Amikor a mentőket értesíteni akarta, Farah megpróbálta erővel útját állni.


Virágok és játékok a tragédia helyszínén...

A férfi végül lefogta az őrjöngő anyát, így a család ismerőse közben felhívta a mentőket és a rendőrséget.

A hatóság szerint súlyosan alultápláltak voltak a gyerekek, ebbe halhatott bele a két kicsi, azon túl, hogy anyjuk a szekrénybe zárta őket.

Életben maradt testvéreik nevelőotthonba kerültek. Édesanyjuk a börtönben ül, gondatlanságból elkövetett emberölés ellene a vád.

A gyermekek édesapja taxisofőr, aki a tragédia idején már egy ideje Afrikában tartózkodott.

Gardróbban tartotta halva született babáit az anya...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.