Tíz hónapos, és túlélte...

Döbbenet - Egy éjszaka alatt 7 infarktusa volt a kisfiúnak!

Megdöbbentő eset történt egy angol kisfiúval - A tíz hónapos gyermeket agyhártyagyulladással diagnosztizálták, a betegség egyszerre több infarktust okozott nála. Majd gyógyultan távozhatott a kórházból.

2010.09.20 12:40ma.hu

Magas láz és hidegrázás kínozta a kis Ivan Cawley-t egyik éjjel - szülei nagyon megijedtek, és rögtön kórházba rohantak a gyermekkel. Még szerencse, a tízhónapos kisfiú ugyanis odaérkezésükkor már kiütésekkel is tele volt.

Ivan és édesanyja, Sade Jackson - Fotó: rossparry.co.uk

Az orvosok megállapították, hogy agyhártyagyulladást kapott. Estére már olyan rossz állapotban volt, hogy az életéért küzdöttek.

Majdnem el is veszítették: a kis Ivan-nek egyetlen éjszaka hét infarktusa volt a betegség miatt, de az orvosoknak sikerült megmenteniük. Legutoljára 12 percre leállt a szíve, a kisfiú kétségbeesett szülei már a legrosszabbra is felkészültek.

A gyermek azonban küzdött, és túlélte! Végül hazaengedték a kórházból, és ma már gyógyultnak számít.

A kisfiú szülei mindössze húsz- és huszonnégy évesek. Édesanyja szerint Ivannel korábban semmi gond nem volt, a terhesség alatt és a szüléskor sem, ezért a gyermek betegsége villámcsapásként érte őket.

A ma már megkönnyebbült édesanya boldogan mondta: a kis Ivan érezte, hogy szükségük van rá, és nem adta fel a harcot...

Hihetetlen! Divat-hóbortja mentette meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.