Húsz éven át őrizgette a halott kicsiket!

Idegborzoló: A gardóbban tartotta halva született babáit

Megdöbbentő esetre derül fény egy angliai városban - négy halva született csecsemőt hozott a világra egy nő, aki közülük hármat "eltett emlékbe" a szekrénybe.

2010.09.15 10:10ma.hu

Négy halva született gyermeke volt az 55 éves Bernadette-nek az angliai Merseyside-ban.

A negyedikként világra jöttet a földbe ásta titokban egyik temetőben, a többieket azonban újságpapírba csomagolva berakta egy műanyagdobozba, és betette a ruhásszekrénybe. Ott őrizgette húsz éven át - írja a Sky News.

A horrorisztikus esetre úgy derült fény, hogy a hölgy húga véletlenül felfedezte a már mumifikálódott tetemeket a szekrényben. Ő szólt a rendőröknek.

Az apró holttesteket rejtegető asszony légfrissítőt használt, hogy a hullaszag ne érződjön....

Kiderült, hogy a gardróbban tárolt babák 1985 és 1995 között születtek - mindannyian lányok voltak, sőt köztük volt egy ikerpár is. De még születésük ideje sem ismert pontosan.

Bernadette ugyanis válása után nem éppen visszafogott életet élt, számos kapcsolatba belement, és keményen ivott. Időnként hazatért a merseyside-i St Helens-be. Húga csak egy halva született babáról tudott...

Hiába kérdezgették Bernadette-et a rendőrök, miért tette a szekrénybe a halva született csecsemőket, nem tudott értelmes választ adni...

Az elvégzett antropológiai vizsgálatok során bizonyítást nyert, hogy a bébik valóban születési rendellenességgel jöttek világra, de egyelőre nem tudni, mi volt a halvaszületések konkrét oka.

Bernadette Quirk ügyében október elején hoz ítéletet a Liverpool-i bíróság.

Hullafotóval sokkolta Angliát egy kislány

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.