Barátkoznak az RTL-el a vicces fiúk

Videóval: a TV2 tojik az Irigy Hónaljmirigyre

Sipos Tamás és Kabai László nem tagadja, hogy az Irigy Hónaljmirigy már az RTL-el barátkozik, viszont közben a TV2 újra vetíti az évekkel ezelőtt felvett nevettető show műsorokat.

2010.09.12 15:52tabu.tv

Az Irigy Hónaljmirigyes fiúk már évek óta nem gyártanak új műsorokat a TV2 részére, néhány hónapja pedig határozottan elkezdtek közeledni a korábbi munkaadójuk konkurense, az RTL Klub felé.

Az extrém nevettető csapat februárban a Fábry show-ban vicceskedett, azóta pedig már számtalanszor szerepeltek a kereskedelmi csatorna műsoraiban, viszont mindeközben a TV2 minimális változtatással újra elkezdte leadni az Irigy Hónaljmirigy sok évvel ezelőtti felvételeit.



"Korai még arról beszélni, hogy melyik csatornán leszünk jövőre. Egyelőre még puhatolózunk, aztán majd meglátjuk, hogy merrefelé fog elmozdulni a dolog... majd meglátjuk, hogy mi lesz!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Sipos Tamás, aki nem fél attól, hogy az RTL Klubos szerepléseik később hátráltatnák őket az anyacsatornájuknál.

"Nyilván okoz némi jövedelem kiesést, hogy már nem forgatunk a TV2-vel, de abból a szempontból nem nagyon bántuk, hogy nagyon sok időt elvett ez a dolog az életünkből, most pedig száz százalékosan tudunk koncentrálni az előttünk álló feladatokra.

Az újra leadott műsorokért nem kapunk részesedést a csatornától, mert ezek az Ő tulajdonuk, így pedig az Ő jogosultságuk, hogy mikor adják le... most pedig nyomják orrba-szájba!" - meséli a tabutv.hu riporterének Sipos Tamás. Kabai László szerint már nem lehet mit tenni, hiszen annak idején született köztük egy megállapodás, amit akkor elfogadtak.

"Így utólag kár már azon vacillálni, hogy ez fair vagy nem fair, Ők akkor fogják a műsorokat lejátszani, amikor csak akarják..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Mirigyes fiú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.