Még a balesetnek sem tulajdonított jelentőséget...

Öt éve fejbelőtték, de csak most jött rá

Egy Németországban élő lengyel férfi öt éven keresztül élt egy golyóval a fejében, mit sem tudva a balesetről, amelynek során meglőtték.

2010.09.05 14:00medipress.hu

Az orvosok nemrég egy huszonkettes kaliberű golyót távolítottak el a 35 éves férfi fejéből, aki a szerencsétlenség idején annyira részeg volt, hogy észre sem vette a lövést.

A férfi eleinte azt hitte, jóindulatú daganatot távolítanak el a fejéből. "Elmondása szerint gyakran gyötörték fejfájásos rohamok, de sosem törődött vele annyira, hogy felkeressen egy orvost" - nyilatkozta a műtétet végző kórház szóvivője.

A golyó ütötte seb később magától begyógyult és teljesen észrevétlen maradt addig, amíg a férfi fel nem keresett egy szakrendelést állandó fejfájásról panaszkodva.

A rendőrség nem indít eljárást, szerintük ugyanis a férfi egy szilveszteri bulin sérült meg, ahol véletlenül sült el egy, az újév köszöntésére előkészített pisztoly.

"Valószínű, hogy nem közvetlen közelről lőtték le, hanem egy gellert kapott, vagy a levegőből visszazuhanó kósza lövedék találta el" - nyilatkozta a szóvivő.

A férfi hamarosan elhagyhatja a kórházat és az orvosok szerint pár héten belül teljesen felépül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.