Mennyire édes Kozsó négyese?

Mese Kozsó kolbászáról és a szőrös dolgokról

Négy lány: Kata, Márti, Rony és Timi verseng az Édes négyes című műsorban az ismert zenész szívéért, a házigazda ezúttal Kata volt. Elcsattant az első csók, de ki lesz a végső befutó?

2010.09.02 07:29ma.hu

Az Édesnégyes keddi estéjén Kata volt a házigazda, aki bár korábban nem túlzottan jeleskedett a konyhában, most mégis sikerült valami nagyot alakítania - no nem feltétlenül az ételre kell gondolni. De ne szaladjunk ennyire előre!

Az este már az első perctől kezdve feszülten indult, a négy kiválasztott lány nemcsak Kozsó kegyeiért harcolt, de egymás ellen is rendesen lőtték a szónyilakat. A legrámenősebben egyértelműen Rony próbálkozott, többször nyíltan célzott rá, hogy bár kutyái otthon boldoggá teszik, mégis jobban örülne, ha lenne egy igazi párja, és akkor nem a haverokkal járna bulizni.

Márti azonban vitába szállt vele, szerinte ugyanis Rony össze-vissza beszélt, egymás után gond nélkül mondott akár egymásnak ellentmondó mondatokat is. Később beismerte, már akkor ellenszenves volt neki a fekete lány, amikor meglátta, és miután megszólalt, azzal fokozta az antipátiát.

Kozsó és Kata

A fojtott indulatok elrontották Kata kedvét is, holott a nap róla kellett volna szóljon. A negatív légkör viszont végül mégiscsak az ő előnyére vált, hisz a lányok annyira látványosan szurkálták egymást, hogy amikor Kata elindult a konyhába a főfogásért, Kozsó utánament.

A lány elárulta, nagyon készült az estére és ezért még inkább csalódott, hogy vendégei így marakodnak. A vita "tárgya" nem maradt adós a vígasszal, szerinte leginkább azért feszült Márti, Rony és Timi, mert féltékenyek Kata szépségére. Ezek után már egyáltalán nem meglepő, hogy visszatértükkor Rony felelősségre vonja őket a hosszú távollét miatt.

A feszültséget tovább fokozza a fekete lány kifakadása, miután egy göndör szőke hajszálat talál az ételében, kifejti, hogy nem szereti a szőrös dolgokat, a témáról pedig olyannyira nem tud leszállni, hogy végül Kozsónak kell közbelépnie.

A hangulat a pillanatnyi megtorpanás után látszólag lazul, főleg miután Kozsó bevallja, nem szokott húsmentes ételt enni, és azonnal szóba kerül a kolbász - nem kizárólag étkezési értelemben.

Az este nyertese mégis Kata, akit Kozsó a nagy vigasztalás hevében egyszercsak hosszan és érzékien megcsókol. Ezzel megerősíti a négy lány között az első helyét, Kozsóról pedig kiderül az este folyamán, hogy egyáltalán nem a stílusa, amikor ilyen tüskékkel hadakoznak érte a lányok és az életben is kihátrál az efféle konfliktushelyzetekből. Szíve szerint alapítana egy kórházat, bezárná mind a négy lányt, ő pedig elmenne egy másik városba, vagy inkább egy másik dimenzióba "csajozni".

Az izgalmak azonban ezzel korántsem értek véget, mert Rony azzal zárja az estét: eljön az ő napja is, és amit meg akar szerezni, az előbb-utóbb tényleg az övé lesz.

Még több Édesnégyes

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.