A felelőtlen szülőket börtönre ítélték

Durva: útban volt a kaszinóban, ezért kocsiba zárták a csecsemőt!

Hatvannapos börtönbüntetésre ítéltek egy észak-kaliforniai párt, amely egy kaszinó parkolójában hagyta magára néhány hetes gyermekét. A szülők mindezt azért tették, mert nem akarták, hogy a baba útban legyen, míg ők a játékteremben szórakoznak.

2010.08.27 18:29MTI

A kaliforniai Placer megyei fellebbviteli bíróság a letöltendő börtönbüntetésen kívül további négy év próbaidőre ítélte a felelőtlen szülőket, akiknek ez idő alatt kötelező foglalkozáson is részt kell venniük, és ha jól teljesítenek, később akár a gyermekük felügyeleti jogát is visszakaphatják.

A 27 éves szülőket még áprilisban vették őrizetbe, miután a kaliforniai Lincolnban működő Thunder Valley Casino egyik biztonsági embere egy autóban talált rá a magára hagyott héthetes kislányra. A nyomozók megállapításai szerint a gyermek akkor már két órája volt egyedül a kocsiban.

A szülők elismerték, hogy rossz döntést hoztak, azonban a gyermekbántalmazási vádakkal szemben ártatlannak vallották magukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.