Belehalt egy egész dinnyébe

Dinnye miatt robbant fel egy férfinak a gyomra

A bákói Vasilică Sandu közel egy hónappal gyomorkisebbítő műtéte és egy egész dinnye elfogyasztása után halt meg. Emésztőszervén 20 centiméteres lyuk keletkezett, a fertőzés pedig végzetes volt.

2010.08.26 11:26MTI

A 36 éves túlsúlyos férfit 146 kilogrammal szállították július a moineşti-i sürgősségi kórházba, hogy kimetszenek a gyomrából. A beavatkozástól az orvosok azt remélték, hogy a férfi megszabadul súlyának 70 százalékától. Sandu a kórházat a sikeresnek nyilvánított műtét után már három nappal elhagyta. 

Augusztus 7-én tért vissza, miután megevett egy egész dinnyét. 15-én életveszélyes állapota miatt a bukaresti Szent János kórházba szállították, ahol az orvosok megpróbálták bevarrni a gyomrán keletkezett 20 centiméteres lyukat. 

A páciens tegnap reggel bakteriális fertőzésben meghalt.A kórház igazgatója, Alexandru Ciocâlteu szerint a férfit a mohósága vitte sírba. „A Moineşti-ben végrehajtott operáció kifogástalan volt. A páciens otthon nem tudott parancsolni magának, és gyakorlatilag felrobbant a gyomra. 

Nálunk további két beavatkozáson esett át, a hasa azonban tele volt gennyel. Fertőzésben halt meg”, magyarázta a bukaresti orvos.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.