Ő is tudott fájdalmat okozni

Letépte társa heréjét egy román asszony

Fájdalmas vége lett egy 23 évig tartó szerelmi történetnek egy Konstanca megyei kis faluban. Miután 43 éves élettársa folyamatosan ütlegelte, egy asszony megragadta a férfi nadrágját, és keményen demonstrálta, hogy ő is tud fájdalmat okozni.

2010.08.24 11:05manna.ro

A demonstráció a férfi egyik heréjébe került.

Az eset a falu egész lakosságát lázba hozta. A szomszédok aznap hallották a férfi fájdalomkiáltásait, de azt gondolták, hogy egy újabb, a pár között gyakori verekedés zajlik éppen.

Az arcán és a testén ütésnyomokat viselő asszony szerint csak éreztetni szerette volna markának erejét a férfival, nem szeretett volna kárt tenni benne.

Csak akkor vette észre, hogy keményebbre sikerült a szorítás, amikor látta, hogy mindent elönt a vér.

Végül a szomszédok hívták ki a mentőket, akik a férfi kitartó kiáltozásaira begyűltek az udvarba. Kórházba szállították, ahol az orvosok azt javasolták, maradjon távol a nőktől, legalább egy ideig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.