Szimpatikus neki a lány, de semmi több?

"Hazugság a dolog Molnár Anikóval" - cáfol a Fradi hátvédje

A minap megjelent a világhálón: szívesen randizna Csizmadia Csaba Molnár Anikóval. A Fradi focistája szerint azonban őt mint nőt annyira nem érdekli a szőkeség.

2010.08.06 09:29ma.hu - Fotó: celebgyar - habostorta

Mint embert, szívesen megismerné Molnár Anikót a Fradi hátvédje - de ennél többre nem gondolt. Hazugságnak nevezte, hogy úgy állították be a dolgot, mintha hajtana az egykori Nagy Őre.

Mint Csizmadia Csaba elmondta, más jelent meg, mint amit az egyik online tévének nyilatkozott. Nem szerelmes Anikóba, csak szimpatikus neki, jó benyomást tett rá. Csaba most a focira koncentrál, hiszen a Ferencváros jól indított a bajnokságban. Magánéletét pedig szeretné megtartani magának - árulta el a hirado.hu-nak a focista.

A minap az egyik internetes portálon jelent meg a hír, miszerint a válogatott hátvéd már évek óta szimpatizál Molnár Anikóval, és szeretne vele randizni.

A 25 éves sportoló a hír szerint eddig nem közeledett a szőke sztárhoz, akit az első találkozón vacsorázni vinne.

Molnár Anikót is megszólaltatták a témában, aki először nem tudta, kiről van szó, majd amikor elmondták neki, hogy Csizmadia Csaba az illető, azt felelte, semmi sem kizáró ok, de a külső csak egy dolog, és nevetve közölte, hogy minden sportoló széltoló.

Ötleteket is kértek tőle arra nézve, hogyan találkozhatna Csabával, Anikó a munkahelyét és pomázi otthonát nem javasolta, de azt mondta, számos fórumon kapcsolatba lehet vele lépni, és ne ő adjon egy férfinak tanácsokat.

Nézze meg Molnár Anikó otthonát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.