Kevés lehetősége van az egykori Michelle Wild-nak

Vad Katit nem dobja fel az ovi és a paradicsom

Az egykoron felnőtt filmekben tündöklő Vad Kati jelenleg a nagy lehetőségre vár, mert mostanában nem kapott túl sok számára megfelelő ajánlatot.

2010.08.05 06:50Tabu tv

Vad Kati úgy érzi, nincs túl sok jól csengő ajánlata.

"Én mostanában csak a nagy lehetőséget várom... Igazából nagyon beszűkültek a lehetőségeim, és most várom, hogy jobban megnyíljanak, és több minden közül választhassak."
- mesélte a tabutv.hu riporterének a régmúltban Michelle Wildként ismertté vált színésznő, aki a tizennyolc pluszos pályafutása után hétköznapi színésznőként is kipróbálhatta magát.

Vad Kati annak idején a Jóban Rosszban tévésorozatban mutatkozott be, azonban oda már nem szívesen menne vissza.

"Azzal azért is próbáltam szakítani, mert egy eléggé egyvágányos történet. Más lehetőségek elvesztek mellette, és nem szeretném, ha ez így folytatódna: azért szeretek én sok mindennel foglalkozni!" - mondta el aTabu Tv internetes videójában a fiatal családanya, aki jelenleg a legtöbb idejét otthon tölti.

"Meglocsolom a paradicsomot, elviszem a gyereket az oviba, de ezek a dolgok nem nagyon dobnak fel, mert én egy olyan csaj vagyok, aki azért szeret érvényesülni. Néha-néha próbálok kreatív dolgokhoz is nyúlni: varrok egy-két ruhát a gyereknek, vagy magamnak, de közben azt keresem, hogy később mivel foglalkozhatnék..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Vad Kati.

Vad Kati mindenkit megnyugtat!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.