Bill Clinton is esketett

A "rengeteg igenek" hétvégéje volt a legutóbbi sztáréknál

Az elmúlt hétvégén több közismert sztár is kimondta a boldogító igent, míg Bill Clinton volt amerikai elnök összeesketett egy párt.

2010.07.12 19:58MTI

A hétvégén megházasodott többek között Emily Blunt brit színésznő, Martin Lawrence amerikai színész és Carrie Underwood countryénekesnő is. 

A többek között a Gagyi mami című vígjátékból is ismert 45 éves Martin Lawrence már régóta meglévő barátnőjét, Shamicka Gibbset vette feleségül Los Angeles-i otthonukban - írta a People magazin internetes változata.

Apárnak már van két közös gyermeke: a 9 éves Amara és a 7 éves Iyana. A 14 éves Jasmine a színész egyik korábbi házasságából született.

A 27 éves countryénekesnő, Carrie Underwood, aki megkapta az év előadójának járó elismerést az Academy of Country Music 2009-es díjkiosztóján, a 31 éves kanadai jégkorongozóval, Mike Fisherrel kötötte össze hivatalosan is az életét. Az egyelőre még nem derült ki, vajon továbbra is Underwood néven lép-e majd fel a fiatal sztár.

A hétvégét Bill Clinton is egy esküvőn töltötte azzal a különbséggel, hogy ő egy boldog párt adott össze Long Islanden. A volt amerikai elnök Anthony Weiner kongresszusi képviselő és Huma Abedin - aki Clinton feleségének, Hillarynek régi kolléganője - házasságára adta áldását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.