A sztár nem szereti, ha párja ott van a koncerten

Caramel kedvese csak a szakítás után bújt elő

Bár volt köztük nézeteltérés, s emiatt szakítottak is, a szünet nem bizonyult túl hosszúnak - Molnár Ferenc Caramel és párja ismét együtt van, az énekes most már a nyilvánosság előtt is felvállalja kedvesét.

2010.07.02 07:30

Nem teregeti ki magánéletét Caramel, mióta Bartók Eszterrel való szerelme - mely szinte a kamerák előtt született - véget ért. Az elmúlt években keveset mesélt kapcsolatairól, ám az idei Viva Comet gálán a párjával jelent meg.

Caramel elmondta: nem titkolják ők, hogy együtt vannak, de nem mennek el minden médiaeseményre csak azért, hogy szerepeljenek. Barátnője elfogadja az ő foglalkozását, támogatja is, és ez kölcsönös - árulta el a Star magazinnak az énekes.

Kedvese nem élvezi, ha fotósok veszik körül őket, és Caramel igyekszik is óvni a nyilvánosságtól a kapcsolatot. Úgy érzi, különleges lányra akadt, aki ráadásul olyan csinos, hogy akár modellkedhetne is. Ő azonban civil akar maradni, kommunkáció szakon tanul - tudta meg a Star magazin.

Caramel a lapban elmondta, tisztában van azzal, hogy szakmája nem könnyű, árnyoldala az is, hogy kevés a szabadideje, ez pedig sokszor veszélyezteti kapcsolatát.

Mint mondta, két és fél éve ismerik egymást, de csupán néhány hónapja alkotnak ismét egy párt. Szakítottak egyszer, de újra összejöttek. Rengeteg munkája miatt szinte elmentek egymás mellett, ez volt a probléma oka.

A Star magazinban a Megasztárban megismert énekes kifejtette, a szakítás inkább jó irányba mozdította el kapcsolatukat, azóta tudatosan ügyelnek rá, hogy elég idejük legyen egymásra. Sűrűn találkoznak, minden rendben van - mesélte elégedetten Caramel.

Nyáron a páros pihenni is menne, de a koncertek miatt az idpont egyelőre nem tisztázott. Caramel úgy érzi, ha rendben a magánélete, akkor ez lelkileg feltölti, és jobban bizonyít a munkája terén is.

Különös, de a sztár nem igazán szereti, ha barátnője is jelen van a koncertjein! A lány kedveli a stílust, amit Caramel képvisel, így Beyoncé, Alicia Keys vagy Usher is a kedvence.

Nem zavarja persze, ha a párja is ott ül a fellépésén - tette hozzá Caramel a Star magazinban -, de stresszesebb alkalmakkor jobban tud összpontosítani, ha egyedül van.

Ilyenkor jobb, ha családjából senki sincs jelen, nem kell rájuk külön odafigyelnie. Ez nem mindig kellemes teher - árulta el Caramel a Star magazinban.

Lélegzetelállító klippel jelentkezik Caramel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.