Ragaszkodik a minőséghez

Több nő áll Gerendás Péter mögött, mint azt gondolnánk!

Azt mondják, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll, de Gerendás Péter szerint az a helyesebb, ha több nővel helyettesítjük a mondást...

2010.06.29 11:46tabu.tv

Gerendás Péter nagyon sokat köszönhet a feleségének, hiszen rengeteget segít a férfi hétköznapjaiban. A zenésszel a Balaton partján, a balatonfüredi mólón beszélgettünk munkáról és családról, ahol a helyszínen is több tucat ember figyelte a Tabu Tv riportját.

"A titkom az, hogy én ragaszkodom egyfajta minőséghez, ez az én receptem... A divatok jönnek-mennek és mindig rövid ideig tartanak, de az sem hiteles számomra, aki úgy cseréli a műfajait, mint más ember a nadrágját!" -
mondta el a tabutv.hu riporterének Gerendás Péter, aki következetesen ragaszkodik a minőséghez.

A mondás szerint minden sikeres férfi mögött egy nő áll, de Gerendás Péter máris átfogalmazza a dolgot...

"Vagy több?! Csak viccelek. Ez maximálisan így van, mert nagyon fontos, hogy valaki egy olyan nyugodt hátteret tudjon biztosítani, ahol nyugodtan tud az ember dolgozni. A feleségem nagyon csodálatos társ, hiszen nem nehezíti a hétköznapjaimat, hanem segít." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gerendás Péter, aki egy-egy koncerten rengeteg csinos lánnyal találkozik.

"Mi úgy ismerkedtünk meg a feleségemmel, hogy Ő tudta pontosan, hogy én egy ilyen trubadúr vagyok. Vele jár, hogy a női szívek megdobbannak időnként... emiatt természetes, hogy időnként féltékeny, de kulturáltan és bölcsen tudja kezelni a saját féltékenységét. Ha bizonyos irányba túl sokat nézek, akkor hátra szokott fordulni, és megnézi, hogy miért nézek abba az irányba sűrűn!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész, aki azt mondja, hogy akkor össze sem jött volna a feleségével, ha betegesen féltékeny lenne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.