Bocsi különleges mosolya csak lányának szól

Várkonyi Andreát kiborítja a nyávogás

Öt éve boldog kapcsolatban él Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor - Bár néha összeakasztják a bajuszukat, lányuk nevelésében tökéletesen egyetértenek.

2010.05.31 06:30Kiskegyed

Várkonyi Andrea szerint ő gyengéd, szeretetteljes, ugyanakkor határozott és következetes anya.

"Azt látom, hogy a szabályokat Nóri igényli is, nem kell vele veszekedni azért, hogy felöltözzön, elpakoljon. De a családban én vagyok a keményebb – Nóri egy pillanat alatt az ujja köré csavarja az apját. Amikor Gábor két hónapig nem dolgozott, és reggelenként ő is otthon volt, éreztem, hogy kicsit kicsúszott az irányítás a kezemből" -
vallotta be Andrea.

"Egy párkapcsolatban egyébként az egyetlen igazi zsákbamacska, hogy a másikból milyen szülő válik. De Gábor nagyon jól bánik Nórival. Megható látni, amikor kettesben játszanak, vagy amikor én a kicsi vacsoráját készítem, és hallom a leszűrődő hangokat, nevetéseket, párbeszédeket. Gábornak van egy mosolya, ami csak Nórinak szól, amolyan igazi apai mosoly. A nevelési elveink szerencsére megegyeznek" - mesélte Andi a Kiskegyednek.

"Már Nóri kicsi korától arra törekedtünk, hogy elmagyarázzuk neki, mit miért követelünk meg tőle, és ha valamit megtiltottunk, választási lehetőséget kínáltunk helyette, hogy a gyereknek legyen mozgástere. Igyekszünk nem szigorúan, hanem következetesen, értelmesen nevelni. És ez működik is, mert Nóri könnyen alkalmazkodik, és alapvetően jól viselkedik. Igaz, a nyávogással, amikor semmi nem jó neki, ki tud borítani. Ám ezeket a helyzeteket is egyre inkább tudjuk kezelni, hiszen ahogy nő, könnyebben meg lehet vele beszélni a dolgokat. Ráadásul még csak három éves, de már egyértelmű, hogy szenzációs humora van" - árulta el Várkonyi Andrea.

Megkocsikáztatta a gyerkőcöket Várkonyi Andi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.