"Rambo! Örökké várni foglak! Imádlak! Julcsi"

Televízión keresztül kommunikáltak egymással a fegyencek

Televíziós valóságshow-ba küldött sms-eken keresztül kommunikáltak egymással és a külvilággal szerbiai, boszniai és montenegrói fegyencek - nemcsak magán és szerelmes üzeneteket váltottak, hanem újabb bűntényeket is egyeztettek ezzel a módszerrel.

2010.05.13 16:09MTI

A TV-Pink nevű szerb csatorna a szomszédos országokba is sugározza A farm című valóságshow-ját, amelynek műsorideje alatt a nézők által beküldött sms-üzenetek is olvashatók a képernyők.

Ezek többnyire a résztvevőkhöz szóló biztatásokat, üdvözléseket tartalmaznak. A börtönök lakói azonban kihasználták a lehetőséget, hogy a fegyházba csempészett mobiltelefonok segítségével felvegyék a kapcsolatot a többi bandataggal - adta hírül a belgrádi média csütörtökön.

A televíziós társaság a szerbiai igazságügyi hivatal utasításának eleget téve ígéretet tett arra, hogy a jövőben szűrni fogják a képernyőre kerülő üzeneteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.