Mindig rosszkor esett teherbe az énekesnő

Harangozó Teri: Férjem sem tudott az abortuszról...

Három éve komoly balesetet szenvedett, és azóta sem jött helyre teljesen. Legalábbis testileg, ugyanis Harangozó Teri állítja: lelkileg rendben van.

2010.05.11 17:30Kiskegyed

Nem tűnt el arcáról a kislányos, csibészes mosoly, és frizuráján sem változtatott 45 éve. Életkorát nem árulja el, szerinte ez fiatalságának titka. Bár most éppen nincs a legjobb passzban Harangozó Teri.

„Lelkileg rendben vagyok, de a balesetem óta a kezem-lábam nem úgy mozog, ahogy kellene. Rendszeresen járok orvoshoz és gyógytornára. Három hónapig vezetni sem tudtam, pedig autóval járok mindenhova" - mesélte a Kiskegyednek az énekesnő.

"Barátok, szomszédok segítettek. Nagyon nehéz volt, mert segítség kellett még a fürdéshez is. Most is nehezen tudok fogni. Fáj a térdem is. Kopásom van, ráadásul elestem itthon, meghúzódott, úgyhogy meg akarják operálni. De azt nem szeretném, akkor mankóval kellene járnom, egyedül nem tudnék élni. Fogyni is szeretnék. Annyi bajom volt, hogy elhagytam magam, elkezdtem csipegetni - főleg éjjel" -
tette hozzá a sztár.

Öt évig bírta egy férfival

„Soha nem volt előtérben a magánéletem, nem is vágytam igazán arra, hogy férjhez menjek. Kétszer mégis sikerült, de maximum öt évig bírtam egy férfi mellett. Az első civil volt, a második terelgette a pályámat, vele 4 évet éltem Los Angelesben. Sokszor voltam szerelmes, rengeteg rajongóm volt. Szép szerelmi életem volt, pedig máig válogatós vagyok"- vallja be Harangozó Teri.

"Egész életemben a szívemre hallgattam. Szenvedélyes szerelmeket éltem át, sokszor meg is szenvedtem a szakítást, de mindig én mondtam ki az utolsó szót. Ha azt éreztem, hogy vége lesz a kapcsolatnak, gyorsan leléptem. Megalázó lett volna, ha engem raknak ki."

"Volt egy nagy szerelmem, egy pincér. Az elején naplopó volt, aztán annyit dolgozott, hogy alig láttam. És a végén még meg is csalt. Három bárban dolgozott, egy éjszaka kerestem őt mindenhol, de sehol nem találtam. Kiderült, a főnöknő ágyába fészkelte be magát. Nem tudta, hogy rájöttem. Gyorsan elvittem a lakásából a holmikat, amiket én adtam neki, és csak egy üzenetet hagytam: kész, befejeztük! Majsai Gáborral is nagy szerelem volt köztünk, mostanáig jó barátok maradtunk"
- mesélte a Kiskegyedben az énekesnő.

Férje sem tudott az abortuszról

"Gyermekem is lehetett volna, de nem volt rá időm. Én nem családanya akartam lenni, hanem énekesnő. Volt időszak, mikor majdnem minden este fellépésem volt. És volt, hogy teherbe estem - többször is. Mindig épp rossz időben, mikor nem törhetett ketté a karrierem. Második férjemtől is állapotos lettem, de ő betegesen féltékeny volt, menekültem tőle. Titokban elvetettem hát a gyereket, csak a házvezetőnő és az orvos tudott róla. Imádom a gyerekeket, de a családomban rengeteg volt, nem volt hiányom belőlük"
- mondta el Harangozó Teri.

"Persze jó lenne most valakit szeretni! Igazából anyukámat szerettem a világon a legjobban. Aztán maradt anyukám kiskutyája, de azt is elveszítettem tavaly.”


Egyedül él, de nem magányos

„Mégsem vagyok magányos, rengeteg barátom van. Még azokkal is tartom a kapcsolatot, akikkel együtt jártam óvodába, általánosba és gimnáziumba. Igaz, ritkán találkozunk, hisz többeknek már unokái is vannak. Van egy olyan barátnőm is, akivel a munkahelyemen ismerkedtem meg. Ugyanis, amikor felköltöztem Pestre, eleinte az éneklés mellett dolgoztam, hogy megéljek - a Vörös Október Ruhagyárban a pénzügyi osztályon. A szakmából Poór Péterrel és a feleségével közeli a kapcsolatunk. Minden este mehetnék vendégségbe, de jó néha itthon maradni egyedül." - vallotta be az énekesnő.

"Partikra nem járok, sosem szerettem a rongyrázást. Még jó, hogy nem most kezdtem a pályát. Akiknek nincs pénzük, csak tehetségük, azoknak ma nem könnyű érvényesülni. Szeretem az éjszakákat, mert akkor csend van, nem csörög már a telefon, azt csinálok, amit akarok. Hajnali 2 előtt nem tudok elaludni, olykor nem is alszom egyáltalán, ha felbosszantanak. Sokan ki akarnak használni, hülyének néznek, próbálkoznak, de diplomatikusan elküldöm őket. Az anyagi gondok is megviselnek. Sok a kiadásom, bevételem meg alig van. A nyugdíjam - 49 ezret kapok - az autómra, a telefonomra, a rezsimre is kevés. Félretettem arra az esetre, ha lebetegednék, de sajnos, hozzá kellett nyúlnom, mert volt időszak, hogy fellépni sem tudtam. Most havi öt-hat koncertet adok" - árulta el Harangozó Teri a Kiskegyedben.

Dráma! Összetörte magát a hatvanas évek sztárja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.