Megviseli a koporsókészítés a showman-t

"Nem bírtam lehunyni a szemem" - Gáspár Győző diszkóbalesetekre is épít

Túlságosan sokszor kell fiataloknak, gyermekeknek koporsót készítenie - Gáspár Győzőt megviseli, mennyien halnak meg akár egy hétvégén is balesetben. A showman szerint azonban ezt a munkát is meg kell csinálnia valakinek.

2010.05.04 08:30ma.hu

Showman-ből lett koporsókészítő Gáspár Győző, aki azonban időnként alig tud aludni új szakmája miatt - Amikor hétfőnként felveszi a munkát, legtöbbször azzal szembesül, hogy olyan megrendelők jönnek, akiknek gyermekük hétvégén halt meg diszkóbalesetben vagy betegségben.

Sajnos minden héten legalább négy-öt fiatalnak szánt megrendelés érkezik - mondta el Győzi, aki nemrég egy nyolc hónapos kislánynak készített koporsót. Utána napokig a szemét sem tudta lehunyni. Akaratlanul is eszébe jutnak saját gyermekei, és hogy családjukban is volt már hasonló tragédia.

Győző szerint ehhez a szakmához nincs szüksége bulvárra, de valakinek meg kell csinálnia. Zárt szakma ez, érzések kellenek hozzá. Van olyan koporsókereskedő, akit szégyellnek a barátai. A lényeg, hogy minőséget produkáljon, és emberséges legyen - vélekedett Gáspár Győző a Napi Ászban.

Noha a Gáspár család életét ismét nyomon lehet követni a show-nak köszönhetően, a família elsősorban a koporsóbizniszből igyekszik megélni.

Mint Győzi nemrég elmondta, édesapja is foglalkozott koporsó-forgalmazással, már 1987 óta - Nógrád megyei házuk pincéjében alakította ki kis szövetkezetét.

Ő pedig hetedikes kora óta öccsével együtt segédkezett az apának. Győző is ebből szeretne megélni, de már csak nagykereskedőkkel igyekszik üzletelni.

A showman-t és a Romantic együttes egykori frontemberét sokan kritizálták - de úgy tűnik, Győzőnek a kisujjában van a szakma. Számos koporsófajtát fel tud mutatni, ezekkel szolgálni is tud.

Mint elmondta, vannak C kategóriásak is, ami luxusnak számít, ide tartoznak az amerikai típusú, drága alapanyagú koporsók. Szeretné, ha a csúcsminőségűeket a nevével is fémjeleznék.

Gáspár Győző különösen büszke arra, hogy kizárólag ő forgalmazhat Magyarországon olyan exkluzív koporsót, amelyben Michael Jackson-t is eltemették. Óarany és kékkel van kibélelve.

Sokkolt az RTL KLub sztárja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.