Magánéleti kudarc miatt tette Lina Marulanda

Képek: Mindenki megdöbbent - öngyilkos lett a népszerű kolumbiai modell!

Borzalmas - Kivetette magát hatodik emeleti lakásának erkélyéről a gyönyörű, fiatal modell. A kolumbiai Lina Marulanda a hírek szerint tönkrement házassága miatt választotta a halált.

Képekben a gyönyörű Lina Marulanda képgaléria

2010.04.27 17:30ma.hu

Éppen a következő hónapban lett volna harmincéves...Lina Marulanda nagyon szerelmes volt, de csupán három hónapig tartott a felhőtlen boldogság - és a házassága is.

A szemrevaló modell már volt egyszer férjnél, feltehetően a második kudarc csak még jobban megviselte. Mikor már hetek óta nem járt kinn a lakásából, szülei és korábbi férje meglátogatták őt.

Orvost is hoztak magukkal, hátha sikerül Linát rábeszélni arra, hogy fogadjon el segítséget. Ő azonban ehelyett kivárta a pillanatot, amikor épp nem figyeltek rá, és kirohant az erkélyajtón. A mélybe vetette magát a hatodik emeletről...

A gyönyörű Lina Marulanda már tizenkét évesen modellkedett. Kamaszként más dolgozott, s a felhőtlen iskolás évek is kimaradtak az életéből emiatt. Munkája miatt elküldték a katolikus iskolából.

A tehetséges lány tette azért is meglepő, mert az élet egyéb területén mindig is kitartó volt: a modellkedés mellett elvégezte az egyetemet, úgy, hogy népszerűsége miatt már igen elfoglalt volt.

Az egyik tévécsatornánál műsort is vezetett, sztárhírekkel szolgált a nézőknek. A szerelemben sajnos nem volt ennyire szerencsés...

Öngyilkos szülőknek nagyobb eséllyel lesz öngyilkos gyermeke?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.