Még bármi megtörténhet Osvárt Andreával

Magyar színésznő is részt vett az Oscar-gálán!

A magyar származású színésznővel óriási dolog történt: az egyik filmproducer ismerőse jóvoltából részt vehetett az idei Oscar gálán.

2010.04.08 13:30Tabu tv

Bár Osvárt Andrea egyenlőre még nem jelöltként sétálhatott végig a vörös szőnyegen, még bármi megtörténhet, hiszen a gyönyörű színésznő Olaszországban óriási sikereket ér el!

Andreának óriási szerencséje van, hogy megvillanthatta magát az idei Oscar gálán.

"Egyelőre nézőként csak, de Amerikában voltam most két hónapot felfrissülni, regenerálódni és kicsit tanulgatni. Szerencsém volt, hiszen egy kinti nagyon kedves ismerősöm, egy filmproducer hívott meg, akinek járt a jegy!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a színésznő, aki Olaszországban óriási ismertségnek örvend.

"Magyarország nagyon hiányzik. Szeretnék sokkal többet itthon lenni, de egyszerűen nem tudok, hiszen a színészet egy olyan szakma, hogy fizikailag jelen kell lenni. Nem olyan, mint egy író, aki bárhonnan ír, és azt a világ minden pontján el tudják olvasni. Nekem ott kell lennem, ahol ők mondják, hogy ott legyek! Ebbe sok beleszólásom sajnos egyelőre még nincs." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Osvárt Andrea egy új olasz sörmárka, a Peroni bemutatóján.

Osvárt Andrea a Poligamy-ban

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.