8 lába van az új jövevénynek

Meglehetősen szőrös taggal gyarapodtak Bombera Krisztáék!

Lorának hívják a híradós családjának új, meglehetősen szőrös tagját. Krisztina undorát félretéve engedett gyermeke rajongó mosolyának.

2010.04.02 11:36Kiskegyed

Bombera Krisztina több évig élt férjével és két gyermekével New Yorkban. Az MTV tudósítójaként dolgozott Amerikában, de kiküldetése nemrég lejárt. Hazaköltöztek, de nem négyen érkeztek meg Budapestre: Amerikában ugyanis egy madárpókkal bővült a család. - írja a Kiskegyed.hu

„Kisfiamat régóta érdeklik a rovarok, pókok – mondja a Bombera Krisztina. – Tudom, hogy nem átlagos érdeklődés, de abban még nincs semmi furcsa, ha egy hatéves szerelembe esik egy madárpókkal. Ezekről az állatokról már mindent tud azokból a könyvekből, amelyeket magyarul és angolul beszereztünk neki. Az viszont már valóban rémes, hogy meg is vettük neki Lorát. Minden undoromat le kellett győznöm, de a gyerek boldog, rajongó arcát látva úgy éreztem, nem tehetem meg, hogy ne kapja meg. Különben ezt a gyerekkori traumát hánytorgatná fel nekem húszévesen is! Messze nem kap meg mindent, amit szeretne, de a madárpók valódi, komoly érdeklődés eredménye, nem valami luxushóbort.”

Az újságírónő élete persze nem csak a pókokról szólt New Yorkban. Rutinos riporter létére is érték meglepetések. A amerikai elnök előtt például remegett.

„Barack Obamáról nem véletlenül mondják, hogy olyan, mint egy sztár. Előtte állva nekem is megremegett a lábam, elképesztő kisugárzása van, őrületes hatást gyakorolt a kampány alatt az emberekre – rám is. Egy külföldi újságíró sajtósok, testőrök és biztonsági őrök falába ütközik, ha mikrofonnal szeretne az elnök közelébe kerülni. A legtöbbször kidobják az ajtón, de ha kitartó, visszamászik az ablakon, és ha szerencséje van, épp az ablak előtt áll majd az interjúalany. Magyarországot ráadásul a fajsúlyos közszereplők nem tartják az érdekeik szempontjából jelentősnek, ezért marad a vakszerencse és az ismeretségek.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.