Felkopik a humorista álla?

Videóval! Éles Istvánnak már nincs annyi munkája, mint régen...

Éles Istvánt nem hívják már annyi fellépésre, mint régen. Ennek részben oka a gazdasági válság, részben pedig a mostanában igen népszerű Stand up comedy elterjedése. A fiatalok utat törtek maguknak a humor iparban, így a régi nagy nevettetőknek el kell gondolkodnia azon, hogy megmérettessék-e magukat egy új stílusban.

2010.03.13 15:30tabu.tv

A kabaré világában hosszú évek óta ténykedő Éles István bevallotta, hogy már nem hívják annyi helyre, mint régen.

"Az az igazság, hogy most egy kicsit megcsappant, egyrészt a gazdasági viszonyok, másrészt fiatal kollegák léptek munkába, és a munkaerőpiacon ők nagyon határozottan megjelentek. A Stand up comedy, ami egy nagyon klassz műfaj, és azt gondolom, hogy ha mívesen dolgoznak benne, akkor az egy nagyon-nagyon értelmes, nagyon frankó." - mesélte őszintén a tabutv.hu riporterének az ötvenhat éves parodista, akivel a Bencze Show felvételén beszélgettünk.

"Az a baj, hogy a közönség néha ezeket a fiatalembereket olyan színvonalra kényszeríti, amelyik színvonal néha nekik sem igazán kedves."

"Egyrészt néhányan ott vannak a lábnyomunkba, vagy már mi vagyunk az ő lábnyomukba. Meg kell mérni azt, hogy ki mennyit tud, ki milyen népszerű tud lenni. Hát ez vitathatatlan, hogy nem mindig a produkció a fontos. Lehetséges, hogy az embernek változni kell és az új idők, új szeleivel meg kell mutatnia magát egy új stílusban is, és lehet, hogy ez lesz a jövő, hogy változni kell. Nem tudom, lehet, hogy megméretem magam majd Stand up-osként is, én egy fiatal ember vagyok, 56. Előttem a jövő." - mondta egy másik nagy humorista, Fábry hangján a tabutv.hu sztárvideójában a humorista.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.