Az emberek fele gondolja, hogy megtörtént

Ön szerint megerőszakolták Zsanettet?

Egy utcai körkérdés szerint nagyjából ugyanannyian gondolják azt, hogy Zsanettet valóban nem erőszakolták meg a rendőrök, mint ahányan azt hiszik, mégis megtörtént a dolog.

2010.03.10 06:50juj.hu - Fotó: nol.hu

A juj.hu nem reprezentatív felmérése - leginkább utcai körkérdése - szerint nagyjából ugyanannyian gondolják azt, hogy Zsanettet valóban nem erőszakolták meg a rendőrök, mint ahányan azt hiszik, mégis megtörtént a dolog.

Volt olyan vélemény, amely szerint egy lány ilyesmit nem talál ki, de volt olyan is, aki az ügy elejétől úgy gondolta, ez az egész vád hamis. Sőt - volt olyan válaszoló is, aki az egész ügyről semmit sem hallott.

Egy úr azt mondta, hogy szerinte aktus történt, de nem erőszakkal. Egy járókelő elmagyarázta: ha valaki összeszorítja a lábait, akkor nem lehet megerőszakolni.

Nézze meg a véleményeket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.