A figyelmetlenség lett a veszte

Karambolozott, majd vizelés közben agyoncsapta az áram

Áram csapott agyon egy karambolozó autóst az Egyesült Államokban.

2010.03.02 10:38MTI

Az 50 éves férfi nekihajtott egy villanypóznának, amely az ütközéstől kidőlt. A férfi nem sérült meg komolyabban, autója viszont árokba borult, ezért telefonon felhívta egy rokonát, hogy vontassa ki.

Miközben várakozott, vizelnie kellett, és ez lett a végzete: nem vette észre, hogy a sugár véletlenül éppen a földön heverő villanyvezetékre irányul.

A folyadékon keresztül a férfit agyoncsapta az áram.

A boncolás ugyan még hátravan, de az áldozat testén talált égési nyomok egyértelműen arra utalnak, hogy halálát áramütés okozta - mondta hétfőn Washington állam Grays Harbor megyéjének rendőrsége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.