A hölgy örült az ítéletnek - többre számított

Nyolcvanéves asszonyt börtönöztek be

Három év börtönre ítéltek egy 80 éves nőt az Egyesült Államokban lopásért - a vádlott nagy örömére.

2010.02.27 09:14MTI

Az asszony azért örült az ítéletnek, mert hosszabbra számított, azt pedig külön is megköszönte a bírónak, hogy nem a Los Angeles-i megyei börtönbe "utalta be", mert azt nagyon nem szereti. "Áldja meg az Isten!" - kívánta hálásan és boldogan a bírónak az ítélethirdetés után. A kissé élemedett korú bűnös besurranásos módon pénzt lopott egy hivatalból.

Ez azonban messze nem első összeütközése volt a törvénnyel, 55 év óta áll hadilábon vele. Jó párszor volt már börtönben - mindig kisebb lopásért, besurranó tolvajlásért. Eddig 27 álnevet használt. Legutóbbi zsákmánya 1400 dollár - 240 ezer forint - volt. Másfél év múlva szabadulhat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.