Amikor semmi sem szent

Gyermekpornóst fogtak a rendőrök Temesváron

Újabb aberrált férfi csuklóján kattanhatott a bilincs, ezúttal Temesváron. A férfit azzal gyanúsítják, hogy kiskorúakat "fogott be" pornófilmek kikészítéséhez, amelyeket azután borsos áron adott el az erre kiéhezett rétegnek. Gyomorforgató.

2010.02.26 14:00ma.hu

Nem tudni mi a legborzasztóbb: tudni, hogy miket művelt a most elfogott gyermekpornós ezekkel a kiskorúakkal vagy az, hogy volt igény az efféle filmek készítésére. Valószínűleg ő csak egy kis hal a nagy tengerben, bűntársként viszont mindenkinek felelnie kellene, akik egy pillantást is vetettek a videófelvételekre (kivéve persze a nyomozókat). A kiskorúakkal készített videófelvételeket az interneten tárolta a gyermekpornós.

Temesvár külvárosában csaptak le a rendőrök és ügyészek a férfira, akiről kiderült: 13-14 éves kamaszokat hálózott be, és vette rá őket, hogy pornófilmet forgassanak. A házkutatások során a város szélén egy lakásban három fiatalra bukkantak, akik közül kettő kiskorú, akik együtt laktak egy férfival.

Az általában szegényebb sorból származó fiatalokra a szomszédok is felfigyeltek. Állításuk szerint többnyire este későn érkeztek ezek a fiatalok, mit fiatalok, gyerekek a férfi lakására. Egy este verekedést is hallottak, dulakodtak a fiúk. A temesvári férfi több lakást is fenntartott a gyermek-pornó hálózat zavartalan működésének érdekében.

A rajtaütést a bukaresti Szervezett Bűnözés Elleni Ügyészség irányította, de részt vettek a román kommandósok is az akcióban. Az ilyen jellegű bűncselekményért két évtől 12 évig terjedő börtönbüntetést szabhatnak ki büntetésként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.