Ismét tehetségek után kutat a sztár!

Stohl Buci: "fogalmam nincs, mi lesz a gyerekeimmel!"

Az RTL Klub műsorvezetője exkluzív interjút adott az internetes sztártévé riporterének. Stohl András beszélt arról, hogy szerinte miért van létjogosultsága az újabbnál újabb tehetségkutató versenyeknek, de azt is elárulta, hogy milyen jövőt szán a gyerekeinek. Stohl egyébként csak akkor indítaná gyerkőceit ilyen műsorokban, ha valóban tehetségesek lennének, hiszen ha nem így lenne, az nagyon hamar kiderülne.

2010.02.21 08:32tabu.tv

Stohl András nemrég elköszönt a Reggeli stábjától sok év után már nem ébreszti az RTL nézőit, viszont új feladatot is kapott a csatornától. A színész-műsorvezetővel a Nemzeti Színház kávézójában boncolgattuk a munka és a család témáját.

"Az X-Faktorról csak annyit tudok, hogy ez egy fantasztikusan nagy műsor. Ennél nagyobb tehetségkutató nincs a világon, és csak annyit mondtak benn a csatornánál, hogy ez nem csak egy élő műsor lesz szombatonként, hanem egy nagyon-nagyon nagy izgalmas menetelés előtt állunk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Stohl, aki szerint mindig van létjogosultsága az újabb és újabb tehetségkutatóknak.

"Úgy tűnik, hogy minden egyes tehetségkutatóban feljön olyan név, ami miatt érdemes volt megcsinálni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Stohl András, akitől azt is megkérdeztük, hogy saját gyerekeit indítaná-e ilyen versenyeken. "Ha tehetséges lenne, akkor természetesen elindulhatna, de én semmiképpen sem segíteném! Ennek nincs értelme! A mi műfajunk az olyan, hogy nagyon hamar elválik a jó a rossztól, tehát hiába tolom be az élő adásba, mert annál nagyobb lesz a lék, ha elválik, hogy nem jó!" - ecseteli nézeteit a tabutv.hu riportjában Stohl András.

"Fogalmam sincs, hogy mi lesz velük! A nagylányom táncművészeti főiskolára jár, de valószínűleg tovább is fog tanulni. A kicsi pedig még kamasz, tehát vele nem lehet ilyesmiről beszélni!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Stohl András.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.