A feleség megvadult a csipkés bugyi látványától

Ciki: Piros lap helyett bugyit rántott elő a bíró

Lap helyett bugyit rántott elő zsebéből egy futballbíró Brazíliában egy amatőr mérkőzésen, amikor kiállított egy játékost.

2010.02.02 08:00MTI

A szín ugyanakkor stimmelt: piros bugyit kapott elő. Viszont csipkéset. A bíró balszerencséjére felesége is a lelátón ült, a hírek szerint szinte megvadult a látottaktól, és beadta a válókeresetet. A bíró annyira zavarba jött, hogy a kelleténél húsz perccel előbb fújta le a mérkőzést, amely Anama városában zajlott. A férj váltig állítja, hogy fogalma sincs, miként került bugyi a zsebébe - adta hírül a Terra című brazil lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.