Gyanús volt a csomag...

Karácsonyi díszek miatt fordították vissza a repülőgépet

Visszafordították a Northwest Airlines Orlandóból Detroit felé tartó járatát Tennesseebe, miután valaki gyanús csomagot észlelt a gépen. A csomagról később kiderült, hogy karácsonyi díszeket tartalmazott - közölte a légitársaság szóvivője.

2010.01.01 19:01MTI

Carlos Santos arról nem számolt be, hogy ki észlelte a csomagot a nagyjából félúton járó gépen, és arról sem, hogy milyen okból ébresztett gyanút az illetőben.

A fedélzeten 75 utas és ötfős személyzet utazott. A járat a nashville-i repülőtéren mintegy két órán át várakozott, míg kutyákkal átkutatták. A múlt héten szintén a Northwest egyik járatát próbálta meg felrobbantani egy nigériai férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.