A gazda meghalt a kutya megmenekült

Kutyamentés közben tóba fulladt két férfi

A jéghideg tóba fulladt két férfi Észak-Kaliforniában, miközben vízbe esett kutyájukat próbálták kimenteni.

2009.12.22 12:50MTI

Egy harmadik férfi is a Shasta körzetben lévő Nagy-tóba ugrott, ő azonban súlyos kihűléssel megúszta az esetet. Hatósági információk szerint a kutya szombat este a befagyott tavon futott keresztül, amikor egy helyen a kissé vékonyabb jég beszakadt alatta.

Gazdái a jéghideg vízbe ugrottak, hogy megmentsék az ebet, de ők is elmerültek. A mentőegységek a segítségükre siettek, de csak húsz, illetve ötven perccel később sikerült a két férfit kihúzni a jeges vízből. Az újjáélesztési kísérletek sikertelenek voltak, a két férfi meghalt. A kutya megmenekült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.