Harmincmillióval indul a vállalkozás

Gáspár Győzinél a koporsó marad, de az óvoda is jöhet

Belejött a gyerekek pesztrálásba az egykori showman - Gáspár Győző és párja, Bea a közelmúltban magára vállalta egy egész óvodás csoport megőrzését, s most úgy tűnik, ebből meg is élhetnének.

2009.12.02 08:30ma.hu

Új vállalkozásba kezdene Gáspár Győző - Persze csak a koporsóbiznisz mellett. Az elmúlt héten belejött az óvóbácsi szerepbe, és úgy döntött, nyit egy magánóvodát. Ötlete megtetszett egy vállalkozónak is, így a volt showman 30 millió forintot és egy mikrobuszt ajánlott fel Győzőnek, hogy megnyithassa az intézményt.

A támogató a neve elhallgatását kérte, de elmondta, neki is nagy segítség volt, hogy Gáspárék vállalták a gyerekek megőrzését, a saját csemetéjét sem tudta volna kire bízni. Úgy érzi, sikeres üzlet előtt állnak, magánóvodát nyitni nem nagy kockázat.

Gáspár Győző nem tagadta, hogy megkapta a pénzt az óvodára, de hozzátette: a koporsókészítő vállalkozással nem akar felhagyni, ahogyan együttesével, a Romantic-kal sem.

Rajong a gyerekekért, s ha ebből még anyagi haszna is van a családjának, miért ne vágnának bele. Először otthonukban lennének a gyerekek, majd pedig szeretne üzlettársával egy olyan házat venni, ahol 15-20 csemete elfér - osztotta meg terveit a Napi Ásszal Győző.

Gáspárékból a múlt héten lett gyermekmegőrző pár napra, amikoris Salgótarjánban az új influenza terjedése miatt bezárták a város óvodáit és iskoláit.

Gáspár Győző és Bea vállalta, hogy vigyáz a lányuk, Virág óvodás csoporttársaira, akiknek a szülei nem tehetik meg, hogy otthon maradnak gyermekükkel, hiszen dolgozniuk kell.

Győzi elmondta, hogy nem tartanak a betegségtől, ezért is mondtak igent a csemeték felügyeletére. Bea és egy másik anyuka döntötte el, hogy belevágnak a dologba.

Gáspárék programokat is szerveztek a kicsiknek, így például szerepelt a heti elfoglaltságok között a mozilátogatás, és egy hortobágyi kirándulás is.

Az egykori showman egyébként elmondta, ők nem oltatták be magukat, a gyerekek többsége sem kapta meg a vakcinát, de nem félnek a járványtól. Ha jönnie kell, úgyis jönni fog.

Gáspár Bea pénzt keresne tudományával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.