47 decibellel sikoltozni nem semmi

Iszonyatos hangerővel szexeltek, bíróságon kötöttek ki

A brit hatóságok nemrég Caroline és Steve Cartwright ügyében hoztak döntést. A vád szerint a párocska megkeseríti a szomszédai életét "természetellenes" szexuális szokásaival.

2009.11.16 18:24medipress.hu

A szomszédaik: a helyi postás és egy iskolás gyermekeket nevelő nő arról panaszkodtak, hogy a Cartwrighték sikolyai elviselhetetlenül hangosak. A Newcastle-i Bíróságon elhangzott egy tízperces hangfelvétel is a Cartwright házaspár „meneteiről”, melyet augusztusban öt nap alatt rögzítettek. A szomszédok állítása szerint a párocska éjfél tájékán kezd hozzá a hancúrozáshoz és a hét minden napján 2-3 órán keresztül szeretkeznek. Védekezésében Mrs. Cartwright az emberi jogokra hivatkozik a csendháborítás vádja ellen.

A bíró végül megtiltotta Cartwrightéknak, hogy kiabáljanak, sikítsanak, vagy hasonló zajt csapjanak, mivel ezzel törvénysértést követnek el. Mrs. Cartwright egyébként azt is elmondta, hogy hangtalanul nem képes szeretkezni, és egy szexuálterapeuta is tanúskodott mellette a tárgyaláson. Rachel O'Connor, Cartwrighték közvetlen szomszédja viszont azt mondja, a hangzavar miatt egész éjszaka nem tud aludni, ezért gyakran elalszik, és elkésik a munkahelyéről.

„Felfigyeltem erre, mikor odaköltöztem, de nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz.” – idézte őt a Sun. „Nem normális, amit Cartwrighték művelnek házasélet címén. A maximális hangerőre tekerem a tévét, de még azt is túlkiabálják.” A bizonyítási eljárás során O’Connor lakásában megmérték a zajszintet. Átlagosan 30-40 decibel erősségű zaj szűrődött át Cartwrightékhoz, a legmagasabb szint elérte a 47 decibelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.