Már nagyon unja a kézikocsit...

950-edjére sikerült a KRESZ vizsga egy dél-koreai asszonynak!

Levizsgázott KRESZ-ből egy dél-koreai asszony!

2009.11.06 11:59MTI

Ami nem lenne szenzációs hír, ha nem a 950. nekifutásra, illetve nekiülésre sikerült volna neki, ami biztosan Guinness rekord. A 68 éves nagymama előmenetelét már február óta figyelgeti a világsajtó. Akkor még csak a 771-ik bukásán volt túl. Követte még további 178, na de aztán 950. próbálkozáson sikerült a bravúr. Talán vizsgarutinjának is köszönhetőn. 2005 óta egészen mindennapossá vált számára a KRESZ-vizsgázás, mivel mindig ugyanolyan eredménnyel fejezte be.

Dél-Koreában elég 60 százalékos eredményt elérni a sikerhez. A néni néha már járt 50 közelében, de csak amikor kirobbanóan jó formában volt.

A törzsvizsgázó a hét közepén felülmúlta önmagát, és végre megvan a papírja. Kezdődhet a gyakorlati rész. Feltehetően nem fog rosszabbul menni. A nő amúgy azért szeretne autót vezetni, mert élelmiszerekkel és egyéb háztartási cikkekkel házal, és már nagyon unja húzkodni kézikocsiját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.