Görény a gatyában

Ellopta a görényt, majd fegyverként használta

Görényt dugott a gatyájába egy férfi az Egyesült Államokban, hogy ellophassa egy állatkereskedésből utána meg különleges fegyverként használta.

2009.11.01 13:29MTI

A lopás ugyanis nem sikerült maradéktalanul: felfigyeltek a boltot sietve elhagyó, 38 éves férfira, aki a parkolóban már rohanni kezdett görénnyel a nadrágjában. Útját állta azonban egy 17 éves fiú, mire a tolvaj előkapta a görényt és az ifjú képéhez nyomta. Az állat megharapta a gyereket, ezért a "görényszarka" nemcsak lopás, hanem a floridai törvények szerint különleges fegyverrel elkövetett támadásért is felelhet a bíróságon.

Az eset Jacksonville Beachben történt. A 129 dolláros - 25 ezer forintos - görény tolvaja hajléktalan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.