"Ez a legjobb név, amit a fiamnak adhattam"

Air Asia lett a repülőgépen született baba neve

A légitársaság előtt tisztelegve Air Asia lett a cég egyik járatán született malajziai újszülött neve - számolt be az ázsiai ország sajtója szerdán.

2009.10.28 12:00MTI

A kisbaba október 21-én jött a világra a légitársaság Kuching és Penang között közlekedő járatán. Az anya már a felszállás után érezte az összehúzódásokat, és hamarosan meg is szülte a babát.

A gyerkőc a Ya Hang nevet kapta, ami mandarin nyelven Air Asiát jelent. "Ez a legjobb név, amit a fiamnak adhattam" - mondta az anya. Az idén a világ legjobb fapados légitársaságának választott malajziai cég ajándékaként az anya és a kisfiú is egész életében ingyen utazhat az Air Asia járatain.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.