Pálinkával tesztelték a politikust!

Dávid Ibolya a Playboyban!

Régóta várt fotósorozattal jelentkezik pénteken a nyuszis magazin, de nem csupán Liptai Claudia lesz miatt lesz érdekfeszítő. Dávid Ibolya is szerepel majd a lapban...

2009.09.30 08:50

Nemcsak Liptai Claudia mutatja meg bájait a pénteken megjelenő Playboy-ban: Dávid Ibolya is benne lesz a lapban, mégpedig egy, Havas Henrik által készített mélyinterjúval - írja a Napi Ász.

A politikus, aki új külsőt is kapott a fotózáshoz - feltupírozták a haját - a riporternek gyermekkoráról, házasságáról és politikai pályájáról is beszélt.

Az MDF elnöke mesélt arról, hogy míg korábban jóban voltak Orbán Viktorral, az utóbbi években viszonyuk meglehetősen feszült - adta hírül a Napi Ász.

A politikus történeteket mondott ügyvédi pályájáról és elárult egy vicces esetet: Tamási egyik ügyvédi irodájába azután "nyert felvételt", hogy egy pohár "tuskósi rettenetes" nevű pálinkát legurított...

Dávid Ibolya sikeresen átment a "vizsgán", és ahogy mesélte, szívesen dolgozott is ügyvédként - írja a Napi Ász.

Olvassa el a legutóbbi híreket Dávid Ibolyáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.