A zenész már unja a többi Hooligansest...

Tóth Tibi: Már unom a pofájukat!

A kalapos gitáros Tóth Tibire riporterünk a Szigeten hol máshol, mint egy whiskey standon talált rá, miközben egymaga a pultot támasztotta, és azt is elárulta, hogy már unja az együttes többi tagjának arcát, az asszony pedig nem szeret ilyen helyekre járni, szóval egyedül múlatja az időt.

2009.08.27 18:10ma.hu

A Tabu Tv megtudta, hogy Tibi egyébként nem véletlen került a whiskey-s cég standjára, hanem kötelező promóciós megjelenése volt, amin persze megjelent, mert az neki jó.

Egyébként kicsit furcsállják, hogy nem fellépőként, hanem reklámhordozóként látogatott ki a fesztiválra, hiszen régen sokat felléptek ott.

- „Most már nem léptünk fel pár éve itt, igazából nem tudom megmondani hogy miért. Vagy nem vagyunk velük annyira jóban, vagy nem is tudom, pedig rengeteget segítettünk rajtuk. Már azért sem szoktunk kijönni, pedig ezt a megmaradt kevés magyar zenekart megnézném.” - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában a szerencsi származású Hooliganses.

-„ A párom nem szereti ezeket a helyeket, Ő nem jön ilyenre el. Itt egy kötelező megjelenésünk volt, és úgy gondoltam, hogy sietek hozzá haza, a csapattal pedig annyit vagyunk együtt, hogy most nagyon jó külön mozogni. Komolyan mondom, minden percünket együtt töltjük, legalább itt ne legyünk együtt. Nem azért mondom ezt, mert nem szeretjük egymást, hanem mert unom a pofájukat.” - meséli a Tabu Tv riporterének Tóth Tibi, aki kalapban és napszemüvegben Szigetelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.