Szoknyában szumózott a műsorvezető

Bárdosi Sanyi nem kímélte Horváth Éva bugyiját!

A sokoldalú bunyós, Bárdosi Sanyi volt a vendég a Cool délutáni műsorában, aki meglepő módon szoknyában tanította szumózni Horváth Évát.

2009.07.31 18:20rtlbulvar.hu

A Cool délutáni műsorában a sokoldalú bunyós, Bárdosi Sanyi volt a vendégünk, akitől egy újabb fantasztikus sikerről hallhatott Horváth Éva és Müller Attila.

A profi testőr, birkózó, ketrecharcos és szumós ezúttal az utóbbi sportágban remekelt: a 2009-es taiwani Világjátékokon ugyanis kategóriájának legjobbjának bizonyult, és a világ elit szumósait sorra legyőzve aranyérmet szerzett.

– Ebben a sportban ez az eddigi legnagyobb sikerem. Nyertem már VB-t, EB-t, de ez a „nem olimpiai sportágak olimpiája”, amin tényleg csak a legjobbak vettek részt.

Sanyi ezzel a világranglista élére került, olyan sportolókat utasítva ezzel maga mögé, mint a japán indulók, akik köztudottan nagy mesterei a szumónak.

A harcművész tehát mindenben a csúcsra tör, még meg sem találta az ideális helyet a dicsőségfalon az új aranyérem számára, máris a következő mérkőzésre készül.

Úgy tervezi, hogy augusztusban ismét ringbe lép, ám ezúttal az MMA kerül a középpontba, persze, ha az egészsége is engedi, a térde ugyanis még nem száz százalékos.

Sanyi persze nemcsak a verekedésben kiváló: az oktatásban is jeleskedik. Ma éppen Horváth Évát próbálta meg megtanítani a szumó alapjaira.

Először az alapállásra és a mindenki által ismert ütközésre okította a szépséges műsorvezetőt, majd látva, hogy ez nem igazán megy, úgy döntött, gatyába rázza Évit!

Fogta a speciális szumós-öltözéket és addig pörgette-forgatta a Cool Live háziasszonyát, amíg tökéletesen nem állt rajta a bunyós-gatya.

– Na ennyi, azt a csomót már nem húzom meg, mert a bugyid bánná! – nyugtázta Sanyi az öltöztetés végét.

– Annak már mindegy! – tette hozzá pókerarccal Éva.

Müller és Bárdosi a férfiasságáért remegett!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.