Az utcai standról is elküldték Okit

"Figyeltettünk, csaltál!" - Pénz nélkül kirúgták a volt valóságshow-hőst!

Az egykori Való Világ-show sztár, Oki nem lett sem zenész, sem televíziós személyiség, s néha úgy tűnik, még az ág is húzza: csalással vádolják, kitették a munkahelyéről.

2009.07.15 07:55ma.hu - Fotó: valovilag-ablog.freeblog.hu

A mezőtúri fiú annak idején a Való Világ show-ban tűnt fel, de nem sikerült tartósan a médiában maradnia, mint például Leó, Ágica vagy Majka. Oki legutóbb egy utcai standon helyezkedett el.

Munkaadója azonban megrágalmazta, arra hivatkozott, hogy új üzlettársa figyeltette Okit, s rajtakapta, hogy csalt az euróval.

A sztár hiába bizonygatta, hogy ez nem igaz, kirúgták, és kéthavi fizetését sem kapta meg. Hogy albérletüket pedikűrös kedvesével kifizethessék, eladták új LCD-tévéjüket. Párja egyik vendége munkaügyi jogász, hozzá fordultak, hogy elindítsák az eljárást Oki volt főnöke ellen - adta hírül a Napi Ász.

Oki, valódi nevén Pintér Zoltán 2001-ben a Való Világ "Jetijeként" számos néző szívébe belopta magát. Amikor a műsor végén elhagyta a villát, még tele volt reményekkel.

Érdekelte a zenei pálya - ami Majkának például bejött -, de vállalkozásokban is gondolkodott.

Bele is kezdett többe, ám - ha nem is az ő hibájából - végül, balul sült el valamennyi.

Cserbehagyták a nagyreményű befektetők, nem lett sikeres a vállalkozása, a zenei pálya pedig alighogy elindult, szinte véget is ért.

Oki életét az is megkeserítette, hogy látása egyre romlik, s ez végül akár vaksághoz is vezethet. Szerencsére ő nem az a típus, aki gyorsan feladja.

Keményen, becsületesen dolgozik, s nem kerülte el a szerelem: időközben megtalálta a párját, 2007 tavasza óta él együtt a kedvesével.

Oki tavaly még úgy nyilatkozott, elégedett a munkájával, akkor a Váci utcán volt eladó egy ajándék. és virágboltban.

Majkának bíróságon kell bizonyítania, hogy nem bűnözésből él!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.