Nem köteles kiteregetni a szennyest?

Dammak Jázmin: A magánéletem túl nagy ár!

A volt szépségkirálynő úgy érzi, kivételes helyzetben van, azzal, hogy szépségével tud érvényesülni és nem köteles kiteregetni a szennyest, mint ahogy azt más lányok teszik.

A nagy pillanat- így nézett ki Jázmin, mikor megkornázták! képgaléria

2009.05.27 19:30ma.hu

Dammak Jázminnak bele kellett törődnie abba, hogy átadja a koronáját, de ő még mindig úgy gondolja, hogy őt inkább megillette a szépségkirálynői cím, mint másokat. 

Ugyanis magyar lányként, ő volt az első, aki világversenyen is helyezést ért el a szépségével. Jázmin a kameráinknak elmondta, maga is számtalan olyan lányt ismer, aki vele ellentétben, elsősorban nem a külsejével, hanem a magánéleti titkaival akar érvényesülni a médiában. 

- „Nem akarok neveket említeni, de volt hölgy, aki csak őszintén elmondta mindig az aktuális párját. Mivel ezek mind pár hónapos kapcsolatok voltak és ő mindig őszinte volt, ezért egy idő után úgy tűnt, hogy ő igenis egy.”- mondta Dammak Jázmin a Tabu Tv riporterének. 

A szépségkirálynő szerint egy kapcsolatban, minden két emberen múlik és kirakatba tenni a mindennapos problémákat nem helyes.
 
-„A magánéletem túl nagy ár lenne azért, hogy hetente kétszer többet írjanak rólam az újságok.” - mondta a Tabu Tv-nek szőke szépség.

Persze a verseny után is van élet, és Jázmin nem sajnálkozik. Célul tűzte ki ugyanis, hogy a médiában helyezkedjen el, ahonnan egyébként, már több megkeresést is kapott.
 
Bár, még nincs fix állása, de reméli, hogy az elmúlt egy év nyilvánossága, elég lesz, ahhoz, hogy elinduljon a karrierje.

Olvassa el, hogyan viselte Jázmin, mikor elvették tőle a koronát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.