Rebeka lett a kicsi neve

Megszületett Farkasházi Réka kislánya!

Megérkezett a kistestvér - Vasárnap délután életet adott második gyermekének a Barátok közt sztárja. Farkasházi Réka és férje Rebekának nevezte el a kishugit.

2009.05.26 13:15ma.hu

Farkasházi Réka lánya, Rebeka 3750 grammal és 54 centivel jött a világra - Édesanyja bevallása szerint hatalmas nagy hajjal született! A színésznő és a baba is jól vannak, Réka férje, Bence és kisfiuk, Benjamin már nagyon várják őket haza - adta hírül a Blikk.

Tavaly decemberben jelentette be a népszerű sorozat Mónikája, hogy második gyermekét várja.

Farkasházi Réka nem akart szenzációt csinálni ebből, de miután kiderült, nem titkolta terhességét. Elmondása szerint kisfia, Bence szinte rögtön megérezte, hogy valaki van a mama pocakjában.

A színésznő és férje közt helyreállt a béke, s együtt örültek második babájuk érkezésének. Két évvel ezelőtt úgy tűnt, Farkasházi Réka kilép házasságából.

A sztár és a Barátok Közt Gézáját alakító Németh Kristóf ugyanis egymásba szeretett. Rá kellett jönniük, hogy mély barátságnál többet éreznek egymás iránt. Kapcsolatukat a nyilvánosság előtt is vállalták.

Réka mégsem tudott belenyugodni, hogy a fellángoló érzelmeket választotta, s kisfia, Benjamin miatt is lelkifurdalása volt.

Hosszabb külön töltött idő után mégis visszataláltak egymáshoz a párjával, akivel gimnázium óta ismerték egymást.

2001-ben kötöttek házasásgot, három évre rá született meg a fiuk.

A csinos színésznő, aki évekig volt a Barátok Közt gárdájának oszlopos tagja, manapság nem szerepel a sorozatban, de volt már rá példa, hogy egy-egy epizód erejéig ismét feltűnt.

Láthattuk azonban nemrég a Szombat esti lázban, Angyal András partnereként.

Hobbiként azóta is szívesen táncol, s még rendezvényeken is táncpárjával ropja, mert a férje nagy sajnálatára kevésbé élvezi a táncot.

Tudja meg, hogyan pózolt kismamaként Farkasházi Réka!

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.