Egymásra talált az énekesnő és a rapper!

Új férfi lépett Dukai Regina életébe!

Egymásra talált Dukai Regina és a rapper, Papa Jo! A fiatalok egy buli alkalmával találkoztak és beszélgetésbe elegyedtek. Hamar kiderült, hogy - a látszat ellenére - sok közös van bennük. A június 4-i VIVA Cometen kiderül, mennyire kerültek közel egymáshoz...

Képekben a gyönyörű modell: Dukai Regina! képgaléria

2009.05.22 13:40ma.hu
Fotó: dukairegina.hu/

Két hónapja rendszeresen találkozgat a csinos modell és a mocskos szájú rapper. Regina azonban határozottan cáfolta, hogy egy párt alkot a férfivel. 

-  „Papa Jo-val készítettem el az új dalomat, melynek címe: Te vagy az. A cím azonban nem arra utal, hogy Papa Jo az igazi számomra. A kapcsolatunk kizárólag szakmai!” – mondta a modell. 

Papa Jo azonban nem bánná, ha a magánéletben is egy párt alkotna Reginával. 

- „Sokan, már összeboronáltak minket és ez rám nézve, kifejezetten hízelgő! Azonban sajnos mindenkit ki kell, hogy ábrándítsak, csak a színpadon alkotunk egy párt!” – nyilatkozta a rapper. 

Mivel Regina jelölt az idei VIVA Comet-en - a legjobb női előadó kategóriában -, és fel is lép a június 4-i rendezvényen, úgy határozott, ott mutatja be az új dalt a nagyérdeműnek. 

- „Papa Jo-val rengeteget próbálunk. Egy különleges produkcióval készülünk, melyet táncosok és tesznek majd még látványosabbá.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.