Ez a téma tabu!

Szebeni copfot ránt, ha magánélete kerül szóba!

A jókedvű, mindig vidám műsorvezető igazi futballrajongó - Hobbijáról szívesen beszél, ám ha esetleg a párkapcsolata kerül szóba, inkább copfrángatásba kezd, minthogy feltárja titkait!

2009.05.21 13:00Tabu tv

Szebeni Istvánt talpig mezben érte utol, a Magyar Média Válogatott legújabb mérkőzésén a Tabu tv stábja.

A jókedvű, mindig vidám műsorvezető igazi futballrajongó, így természetes, hogy kifaggatták a hobbijáról és a kapcsolatáról is. 

"Ha most a foci közben is viselkednénk, mint ahogyan mindig viselkedni kell, bármit csinál az ember, az talán nem lenne helyénvaló. Ilyenkor legalább egy picit ki lehet engedni a gőzt" - mesélte Szebeni István a Tabu Tv riporterének.

Azt is bevallotta, hogy edzőjüknek gyakran kell figyelmeztetniük a Média Válogatott játékosait a szabályok betartására, hiszen mint mondja, nagyon bele szoktak feledkezni a játékba.

A celeb csapat általában heti két alkalommal focizik együtt. Gyakran vannak ellenfeleik, de legtöbbször egymás ellen játszanak.

A Tabu tv kíváncsi volt, hogyan tudja István bepasszírozni mindennapjaiba az edzéseket, hiszen köztudott, hogy sem neki, sem a csapat többi tagjának nincs túl sok ideje médiás munkájuk miatt.

"Az egy kamu szöveg, hogy valakinek nincs ideje valamire, mindenki arra szán időt, amire akar" - mondta el Szebeni István, aki arra a kérdésre már nem válaszolt, hogy párja mit szól sok elfoglaltságához.

Ehelyett inkább megragadta a Tabu Tv riporterének copfját, és felkiáltott: "De zsivány vagy!".

Úgy tűnik, a műsorvezető nem bírja, ha a magánéletéről kérdezik, de annyit azért elmondott: nagyon szereti az életét!

"Úgy élem az életem, ahogyan nekem jó. Ez nem azt jelenti, hogy önző vagyok, ebben mindenki benne van, és hogy mindenki kap az én életemből" - meséli el a Tabu Tv-nek Szebeni István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.