Császárkörtével kínálták a kislány művésznőt

Oszvald Marika tízévesen már belenyalhatott

Egészen kicsi korukban fel kellene készíteni a gyerekeket arra, mivel jár az italozás és a drogozás - Oszvald Marikát tízévesen megkínálták alkohollal, de szerinte megfelelő családi háttérrel elkerülhetők a tragédiák...

2009.05.19 09:15ma.hu

Az Operettszínház művésze reagált egy hírre, mely egy, 40 tequilát elfogyasztó kamaszról szólt, aki az esetet követően meghalt. A tinik egyre fiatalabb korban kezdenek alkoholt fogyasztani, ami aggasztó. Oszvald Marika szerint ilyen tragédiáknál a családi hátteret sem árt szemügyre venni, de lehet, a haveroknak akart imponálni a tinédzser.

A művésznő szerint egyébként nincs abban kivetnivaló, ha egy kamasz néha megkóstolja a bort vagy a sört. Kiskorukban fel kell azonban készíteni a gyerekeket arra, mivel jár az italozás és drogozás.

Elkerülhetők a traggédiák, ha megfelelő a családi háttér. Ő az enyhén spicces állapotot megengedte volna a lányának. Marika gyermekkorában otthonukba feljártak szüleihez a művésztársak, s olykor vele is megkóstoltatták az italt. Tízévesen belenyalt a császárkörtébe - árulta el a Napi Ásznak Oszvald Marika.

A művésznő nemrég a Vacsoracsatában lehetett házigazda, a vendégeit természetesen jóféle pálinkával fogadta, amit a falikútba tett.

Oszvald Marika hatalmas lelkesedéssel látott hozzá a vacsora készítéséhez, a bevásárlást gyorsan véghezvitte és főzés közben is dalokat dudorászott.

A művésznő körbevezette vendégeit a lakásban, ahol megtekinthették kézzel szőtt szőnyegeit és színhában készült fotóit is.

A pálinka után magyaros ételeket szolgált fel és különleges előételt: a társaság kenyérre kente a velős csontot.

Az este persze nem múlhatott el Oszvald Marika operett-előadása nélkül, aki jelmezben énekelt, Csonka Pici pedig ölbe kapta az énekesnőt!

A vendégeskedést egy üdítő medencés lubickolással zárták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.