A férj megbocsátotta a hűtlenkedést

"Kétapájú" ikreket szült egy asszony

A hölgy párhuzamosan pásztorórázgatott, ennek köszönheti különleges gyermekáldását. Amiért nem túl hálás a sorsnak.

2009.05.19 08:24MTI

"Annyi nő van a világon és épp velem kellett ilyesminek megtörténnie" - idézte a Daily Telegraph című brit lap. A két fiúcska már 11 hónapos, "képtapjúságukra" azért derült fény, mert annyira nem hasonlítanak egymásra.
 
Az - egyik - apa (a törvényes) gyanút fogott, DNS-tesztet kért és az eredmény őt igazolta: 99,99 százalékos bizonysággal más a két gyerek apja, illetve 0 százalék az esélye annak, hogy ugyanaz a férfi. 

Az apa megbocsátotta neje hűtlenkedését; közölte, felneveli a másik gyereket is. Az asszony úgy tervezi, hogy felvilágosítja idővel fiait, de a másik apának nem akar szólni. Kérdéses persze, hogy miután fényképes újsághír is lett a dallasi esetből, nem értesül-e a másik apa is arról, hogy ő is apa.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.