A T.G.I. Fridays-ban evett, kigyófejet talált!

Valaki kigyót tett az ételébe!

Nem főtt kígyófőt talált brokkolijában egy New York-i étteremben egy férfi, hanem nyerset, ezért már az éttermen kívül rendőrség is nyomoz az ügyben.

2009.05.11 12:46MTI

A kígyófej konyhai feldolgozottságának szintjét független szakértők vizsgálgatták és arra jutottak, hogy teljesen nyers volt, nem főtt együtt a brokkolival, ebből következőn nem keveredett véletlenül a nyers zöldségbe, valaki szándékosan tette a kész ételbe. 

A fej megtalálója először azt hitte, gombát lát tányérján, de aztán megfordította a hüvelykujjnyi valamit, és egy kígyó fejét ismerte fel benne. Az étterem rögvest kidobta összes brokkoliját és szigorú vizsgálatot ígért. A férfi azonnal közölte, hogy nincs szándékában perelni és határozottan állítja, hogy nem ő tette ételébe a kígyófejet.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.